Bio Acerola Poeder, vriesgedroogd, zonder dragermateriaal of andere toevoegingen, 100% puur, bieden wij aan met 17% en met 30% natuurlijk vitamine C.
Eigenschappen:
• AMAZONAS BIO Acerola Poeder, vriesgedroogd, bevat door het zorgvuldige verwerkingsproces ook in het eindproduct vrijwel alle voedingsstoffen.
Ons Bio Acerola poeder voldoet ook aan de grenswaarden voor chloraten, die vaak kritisch zijn bij Acerola.
• AMAZONAS BIO Acerola Poeder heeft naast minimaal 17%, respectievelijk 30% natuurlijk vitamine C, ook andere vitamines en een breed scala aan secundaire plantenstoffen. Deze flavonoïden behoren tot de belangrijkste bemiddelingsstoffen die ervoor zorgen dat vitamine C optimaal door het lichaam wordt opgenomen, zodat het zijn antioxidatieve (celbeschermende) werking kan uitoefenen.
TOEPASSINGSGEBIEDEN:
• Voor industriële toepassingen:
Geschikt voor toevoeging aan brood, vleeswaren, snoep, ijs, chocolade, babyvoeding, tabletten en dieetproducten. Ook ideaal in de cosmetica voor het vitaliseren van crèmes.
Herkomst van de grondstof: Brazilië
Verpakkingsgrootte: 3 x 10 kg
Blik: 100g, gelabeld en neutraal
Ontdek de stralende kracht van ons Kurkuma-poeder van Kitchen Yoga. Met zijn intense goudgele kleur en milde, warme smaak brengt dit hoogwaardige Kurkuma authentieke Indiase kruiden in uw keuken. Ideaal voor curry's, rijstgerechten en vele andere lekkernijen, zorgt het voor een onvergetelijke smaakervaring en een mooie kleur.
Bijzondere kenmerken:
- Puur en natuurlijk: 100% puur Kurkuma zonder toevoegingen.
- Veelzijdig inzetbaar: Perfect voor Indiase, Aziatische en gezonde recepten.
- Natuurlijke kleur- en smaaknuance: Geeft uw gerechten een bijzondere toets.
Geef uw maaltijden het gouden geheim van de keuken met Kitchen Yoga.
Camu Camu behoort naast Acerola tot de rijkste vruchten in vitamine C. Ons biologische Camu-Camu fruitpoeder is 100% puur, met 12% natuurlijke vitamine C, zonder toevoegingen, als losse goederen, in bulk verkrijgbaar.
Biologisch Camu-Camu is uitstekend geschikt als ingrediënt voor smoothies of andere mengsels. Om de iets bittere smaak te neutraliseren, is het Yaconpoeder aan te raden, dat als natuurlijke zoetstof zeer gewaardeerd wordt.
Onze leverancier / partner in Peru heeft zich gespecialiseerd in 100% pure fruitpoeders. Van de teelt tot het eindproduct ligt alles in zijn handen. Alleen zo kan hij de hoge kwaliteit van zijn fruitpoeders garanderen.
Gedegen kennis en jarenlange ervaring zijn belangrijke voorwaarden om het juiste oogstmoment, optimale verwerking en zorgvuldige behandeling van de vruchten te waarborgen. Het beste uit de natuur te behouden is zijn filosofie.
Het resultaat is een puur hoogwaardig fruitpoeder zonder enige toevoegingen in rauwkostkwaliteit.
Verpakking: 5 kg
Acerolakirsche (Malpighia glabra), ook bekend als "Kirsche der Antillen", komt uit Midden-Amerika en wordt tegenwoordig voornamelijk in Brazilië verbouwd. De 2 - 3 meter hoge struik, die een jaarlijkse gemiddelde temperatuur van minimaal 26 °C nodig heeft om optimaal te gedijen, kan tot 30 kg vruchten per jaar produceren. De oranje-geel tot donkerrode vruchten zijn kersgroot, licht zuur van smaak en lijken op citroenen.
De wonderbaarlijke veelzijdigheid van natuurlijke vitamine C
Ons Acerolapoeder bevat minimaal 17 % vitamine C en een verscheidenheid aan secundaire plantenstoffen. Deze flavonoïden behoren tot de belangrijkste middelen die ervoor zorgen dat vitamine C optimaal door het lichaam wordt opgenomen. De bijdrage aan de antioxidatieve celbescherming is een van de belangrijkste eigenschappen van natuurlijke vitamine C; dit maakt Acerola tot een anti-aging product. Acerolakirschen behoren tot de hoogste aanbieders van vitamine C, gemiddeld bevatten 100 g rijpe Acerolavruchten 17.000 mg vitamine C, ideaal voor mensen met citrusallergieën.
Fruitpoeder met 17 % vitamine C: 100 g + 500 g
Bio-fruitpoeder met 30 % puur vitamine C, vriesgedroogd: 100 g
Bio-fruitpoeder met 17 % puur vitamine C, sproeidroog: 100 g + 500 g
Pastilles met xylitol en rijst, zonder suiker, à 600 mg: 70 g
Bio-pastilles met 60 mg vitamine C: 70 g